Els Catarres estan de celebració. 10 anys de trajectòria i han preparat un final de gira molt especial dins de Curtcircuit amb 4 dates consecutives al novembre a la Sala Apolo ambientades cadascuna d’elles en els quatre últims àlbums publicats d’Els Catarres.

Cadascun dels concerts comptarà amb una introducció musical i visual que evocarà al moment i context de cadascun dels discs i, per descomptat, no hi faltaran les cançons més emblemàtiques de tota la discografia del grup.

El 22 de novembre tocarà repassar el disc “Postals”, el dia següent serà el torn de “Big Bang”, mentre que el 24 serà el dia de “Tots els meus principis”, per acabar el 25 amb “Diamants”.

- Publicitat -

Per a l’ocasió es posen a la venda diferents tipologies d’entrades:

– Entrada pel concert d’un dia a escollir. (14 €)

– Abonament per a 2 dies a escollir (el dia del concert s’entregarà “Record exclusiu Final de Gira Catarres X” presentant l’abonament). Preu abonament 2 dies: 25€

– Abonament per als 4 dies (el dia del concert s’entregarà “Record exclusiu Final de Gira Catarres X” presentant l’abonament + “Meet&Greet” amb Els Catarres). Preu abonament 4 dies: 44€

Entrades a la venda a Curtcircuit.