Després del gran èxit organitzatiu i d’ocupació de la passada edició del Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC), que va tancar amb un total de 18.807 assistents en 10 concerts. Clipper’s Live, promotora de referència en el sector musical, i l’Ajuntament de Cambrils han presentat avui a la sala del consistori el cartell de la 48a edició del festival, que tindrà lloc entre el 28 de juliol i el 6 d’agost de 2023 al Parc del Pinaret de Cambrils (Tarragona).

El concert inaugural del 48è Festival Internacional de Música de Cambrils tindrà lloc el 28 de juliol i comptarà amb l’actuació de Gipsy Kings by André Reyes, que amb més de 30 anys d’èxits com Djobi Djoba, Bamboleo o Baila Baila s’han convertit un dels màxims exponents de la rumba al món.

El festival, també comptarà amb l’actuació de Els Amic dels Arts (29 de juliol). Únics per la seva connexió amb l’audiència i referents musicals d’un públic ampli i que traspassa generacions. Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret presentaran, les cançons del seu pròxim àlbum, del qual recentment han estrenat un primer senzill titulat: Citant a Mercé Rodoreda.

- Publicitat -

Stay Homas trepitjarà també l’escenari del FIMC el 2 d’agost per a presentar-nos el seu segon disc d’estudi que molt aviat estarà disponible i del qual ja podem gaudir del seu primer senzill LA NÒRIA. Amb un repertori que deixa empremta en la memòria i el cor de la gent, la banda s’ha convertit en un dels grups emergents més consolidats del panorama musical estatal i internacional.

El públic de Cambrils també podrà gaudir de l’actuació de Miki Núñez (5 d’agost) on l’artista català, que en els últims dos anys no ha deixat de sumar nous èxits en la seva carrera, ens presentarà les cançons d’un nou disc que es publicarà al 2023. Una nit solidaria en la que part de la recaptació del concert serà destinada a Swim for ELA, la entitat creada per seguir endavant amb l’organització d’actes encaminats a recaptar diners per a la investigació de l’ELA i per a oferir suport tant a les persones afectades com a les seves famílies. L’entitat neix arran de l’èxit de les accions solidàries realitzades a Cambrils al llarg dels dos darrers anys.

Les entrades es posaran a la venda el dijous 16 de febrer a les 10:00h en la pàgina web oficial del festival.

Programació del Festival Internacional de Música de Cambrils 2023

28 de juliol Gipsy Kings
29 de juliol Els Amics de les Arts
30 de juliol Rosario
31 de juliol Pablo López
1 d’ agost Ara Malikian
2 d’agost Stay Homas
3 d’agost Dàmaris Gelabert
4 d’agost This is Michael
5 d’agost Miki Núñez
6 d’agost Luz Casal