Beyoncé només ha necessitat 30 minuts per exhaurir les 55.000 localitats de l’Estadi Olímpic pel concert que el 8 de juny oferirà a la capital catalana. Serà l’única parada a l’estat, a falta de saber si suma una segona data, com ha passat en altres ciutats.

La xarxa ha bullit des de primera hora del matí amb cues virtuals que superaven les 100.000 persones i provocant fins i tot la caiguda del web de Ticketmaster. Una vegada més trobaves que moltes d’aquestes entrades estaven disponibles a webs il·legals a preus desorbitats, fet que ha provocat la queixa de moltes persones que no entenen com aquest fet pot continuar passant després de tants anys amb la mateixa lacre.

L’artista, que fa poc ha aconseguit el rècord històric de premis Grammy, presentarà en directe el seu últim disc “Renaissance”.

- Publicitat -