Després de l’èxit de ‘Te Felicito’, ‘Monotonía’ i la sessió amb Bizarrap, que va causar un gran rebombori a les xarxes, Shakira llança un altre dard contra Piqué en forma de cançó.

Tot i que en un primer moment es va apuntar que el 2 de febrer (la data de l’aniversari de Shakira i Gerard Piqué) finalment serà més endavant quan arribi la primera col·laboració amb la també colombiana Karol G. Tot i que la cançó és seva i formarà part del seu pròxim àlbum, és molt probable que tingui missatges molt clars cap al futbolista. Les dues cantants van ser vistes a Barcelona a principis de gener gravant el videoclip. De moment, ni l’una ni l’altra han revelat cap informació.

Tot sembla apuntar que Karol G està molt compromesa a donar suport a la seva companya de professió. Fa uns dies va aparèixer a un partit de bàsquet de Los Ángeles Lakers amb una samarreta que portava escrita “te quedó grande”. Evidentment, és una clara referència a la sessió amb Bizarrap.

- Publicitat -

Ara només queda esperar que arribi el dia del llançament per comprovar si les referències a la seva relació seran tan clares com les de l’últim tema.