Avui s’ha presentat en roda de premsa a la seu de la DO Terra Alta a Gandesa i amb la participació de Joan Arrufí, president Consell Regulador DO Terra Alta i Gerard Birbe, director de Cruïlla DO Terra Alta, la primera edició de Cruïlla DO Terra Alta, que els dies 22 i 23 d’abril de 2023 tindrà lloc a Batea. Cruïlla DO Terra Alta és la primera parada de #Cruïllaenruta, el primer cop que Cruïlla desplega la seva activitat fora de la província de Barcelona. En aquest sentit, el director de Cruïlla DO Terra Alta Gerard Birbe ha comentat “El Festival Cruïlla ha estat fins ara vinculat a Barcelona: la diversitat que la caracteritza i les possibilitats que ofereix ja són trets intrínsecs del nostre festival. Així i tot, al Cruïlla som curiosos i incansables, sempre oberts a recórrer nous camins que ens facin descobrir noves cruïlles on aturar-nos. Amb aquest objectiu, el pròxim mes d’abril Cruïlla es posa en ruta per portar un tast de la seva essència a un nou indret del territori català”.

L’esdeveniment es fa en col·laboració amb la Denominació d’Origen (DO) Terra Alta, considerada el celler de les Terres de l’Ebre, i en el marc de la celebració de la Primavera de la DO Terra Alta, que enguany abastarà diverses activitats enoculturals com ara la celebració d’una mostra de vins o la presentació del primer llibre fotogràfic sobre la DO Terra Alta, entre moltes altres activitats dirigides tant a professionals del món del vi com als aficionats.

La música i el vi seran els grans protagonistes del Cruïlla DO Terra Alta: Els Amics de les Arts, M-Clan, La Fúmiga, Dàmaris Gelabert i Dj Miqui Puig conformaran el seu cartell, que es veurà complementat amb una enorme oferta de vins d’aquesta DO.

- Publicitat -

L’espai Village acollirà totes les propostes gastronòmiques i serà l’espai on descansar, recuperar forces i descobrir els cellers de la comarca.

Entrades a la venda, horaris i més informació al web del festival.