Fotografia: Gil Ayats

Avui s’ha presentat el cartell complet de la novena edició del Canet Rock, que tindrà lloc el pròxim 1 de juliol i tornarà a convertir Canet de Mar en el centre neuràlgic de la música en directe i la festa.

Els que repetiran al festival un any més seran Stay Homas, Suu, Els Catarres, Buhos i Els Amics de les Arts. També hi debutaran artistes com The Tyets31 Fam. A més, s’hi celebraran els deu anys del ‘Jo mai mai’ de Joan Dausà, i també hi haurà les actuacions del TriquellPupil·les, Pèl de Gall i els veterans Auxili. L’últim artista confirmat és Miquel del Roig.

No hi faltaran, tampoc, els DJ, que faran possibles les 12 hores de música i festa ininterromputs. Aquest any, el festival cmompta amb DjTrapella, DJ Ernest Codina, MonDJ, Dj Carles Pérez i Dj Enigma.

- Publicitat -

El grup encarregat de tancar la festa serà Buhos, que veurà sortir el sol amb tots els assistents. A sis mesos del festival, ja s’han venut 12.000 entrades, la meitat de l’aforament total. Es poden comprar a la web oficial del Canet Rock.