Antònia Font és el cap de cartell de l’edició 2023 del Cabró Rock. Així ho ha anunciat avui l’organització que des que es va publicar gran part del cartell ho tenia ocult.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Cabró Rock (@cabrorock)

El cartell està ja complet i es va publicar ara farà gairebé un mes per les xarxes socials. L’edició d’aquest any també incorpora noms com Zoo, Stay Homas, Joan Dausà, Làgrimas de Sangre o Els Amics de les Arts que també faran parada a Vic per garantir la festa a la Zona Esportiva de la ciutat els pròxims 16 i 17 de juny amb moltes hores de bona música amb els principals artistes de l’escena musical dels Països Catalans.

- Publicitat -

Tot i comptar amb un cartell de luxe, l’organització del Cabró Rock va més enllà, i és que alguns dels concerts seran molt especials:

Antònia Font va tornar al 2022, després de 9 anys sense pujar als escenaris, amb nou àlbum. La banda va explicar que ja no oferiria grans gires, sinó que preferia fer pocs concerts i buscar ocasions especials. Després de fer només 3 concerts el 2022 i omplir el Palau Sant Jordi, aquest 2023 només oferirà 4 concerts a Catalunya, sent el del Cabró Rock l’únic en tota la Catalunya central.

Zoo oferirà un dels seus únics 3 concerts a Catalunya, després d’esgotar les 15.000 localitats del Palau Sant Jordi.

Stay Homas presentaran el seu nou disc, i el concert del Cabró Rock serà el primer on podrem escoltar les noves cançons, i el que donarà el tret de sortida a la seva nova gira.

Joan Dausà oferirà un concert molt especial dins el marc de la seva gira “10 anys del Jo Mai Mai”.

El grup revelació de Catalunya, The Tyets, també hauran acabat de presentar el nou disc, com també serà el cas dels Amics De Les Arts, Buhos o Triquell, la nova promesa procedent d’Eufòria TV3.

TRANSPORT PÚBLIC

Aquest any, el festival també estrena un servei amb diverses línies de bus des de diferents poblacions de Catalunya. Davant el gran interès per part del públic durant les dues edicions anteriors de comptar amb un servei de transport públic per poder evitar l’ús del cotxe, el festival finalment donarà resposta a aquesta petició en la seva edició 2023.

Les entrades es poden aconseguir a la web oficial del festival.