Neix el nou Festival Strenes Urbana per donar suport als nous valors del gènere urbà català, i en aquesta primera edició, compten ja amb artistes de la talla de l’Scorpio i Flashy Ice Cream. El festival tindrà lloc en tres escenaris diferents, amb més de 10 artistes i grups.

La barcelonina Scorpio és, gràcies al seu talent i a la seva personalitat arrasadora, un dels personatges inoblidables de la primera edició de l’exitós programa de TV3, Eufòria. Acaba de presentar el seu primer senzill ‘Deja Vu’ que ja està sonant a totes les emissores musicals de Catalunya i que ja s’ha posicionat com un dels temes més escoltats del darrer mes. Influenciada per diferents gèneres com el pop, l’R&B o la música urbana, i inspirada per icones com la Beyoncé o la Rihanna, l’artista de Barcelona emprèn un nou viatge publicant el seu primer àlbum amb Delirics i fent el seu primer concert de presentació del disc a Barcelona al Festival Strenes Urbana, que tindrà lloc el dia 13 de maig a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm.

Estil, versatilitat, potència, espectacle i actitud defineixen a l’Scorpio, qui ja s’ha convertit en una autèntica artista 360 amb una formació que va des del cant i el teatre musical, fins a la dansa, i que ara per fi, podrem gaudir del seu show en directe.

- Publicitat -

Les entrades ja estan a la venda al web de l’Strenes.