Lola and the Rhinos guanyadors de CoverTV3

Lola and The Rhinos és el grup guanyador de la segona temporada de Cover, el programa online de TV3 on diferents artistes destacats de l’escena catalana posen a disposició de l’audiència per fer la millor versió d’una de les seves cançons. En aquesta ocasió eren Ginestà, Love of Lesbian, Antònia Font, Sopa de Cabra i The Tyets els artistes qui posaven a l’abast les seves peces musicals per fer-les seves i ser les candidates a guanyar el concurs.

Això és el que van fer Lola and The Rhinos que van ser capaços de portar el “Me sobren paraules” al seu propi terreny i és que amb el seu estil característic d’una barreja de música funky i festiva van transformar de cap a peus la versió original dels mallorquins Antònia Font.

Una versió que Joan Miquel Oliver, d’Antònia Font, va destacar pel seu directe, l’actitud i l’espontaneïtat que el conjunt aportava a la cançó. Una composició polida i equilibrada amb l’essència de la versió original:

- Publicitat -

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Cover TV3 (@covertv3)

Entre els altres finalistes del concurs s’hi trobaven el grup Ramallets versionant “Ulls d’avellana” de Ginestà en format jota, Berta Clapés amb el cover d’“Amics, tiets i coneguts” de The Tyets, Isel amb una versió impecable de “Camins” de Sopa de Cabra o també el duet format per Ires i Adrián Miras amb una versió de ritmes del bolero de la cançó “El Mundo” de Love Of Lesbian.

Els guanyadors del concurs han aprofitat el moment per anunciar la sortida del seu primer sencill “My Rules”, una proposta sincera i atrevida que servirà com a nova carta de presentació i que estarà disponible a les plataformes a partir del 9 de desembre.