La banda d’Adrià Salas porta segur a l’esquena més d’un miler de concerts (no hem comptat realment la xifra, però segur que s’hi aproxima i fins i tot la supera). Precisament 20 anys rodant pel món i trepitjant grans escenaris no són pocs, però segur que a la banda encara els hi queda pendent alguns llocs on portar la seva música.

Amb tot l’ambient frenètic que porten durant aquest temps encara tenen moments per respirar i s’han posat a pensar com volen celebrar els 20 anys de trajectòria impecable en la música festiva a casa nostra.

Volen celebrar-ho amb la seva gent i repassant tots els seus èxits. Amb aquest motiu La Pegatina ha anunciat dues dates de concert per posar la cirereta al pastís (una més) a la seva exitosa carrera musical. Seran dos concerts, amb una setmana de diferència, el primer al Wizink Center de Madrid mentre que l’altra al Sant Jordi Club, a la capital catalana.
Dues dates pel 2023 que culminaran la gira internacional prevista per l’any vinent.

- Publicitat -

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por La Pegatina (@lapegatina)

Entre les dues dates més de 20000 persones podran gaudir dels concerts de fi de gira de La Pegatina per celebrar els 20 anys de concerts, música i festa de la banda.

Les entrades per als dos concerts es posaran a la venda aquest dijous a les 12 h del migdia a la seva pàgina web.