Hi ha coses que només es fan un cop a la vida i de tant en tant hi ha ocasions especials que s’han de celebrar. Els anys en son exemple. I és que a la indústria musical gairebé el refrany de “qui dia passa any empeny” no arriba a ser sempre cert. Mai saps què et pot passar. Per això quan un artista o grup anuncia que celebrarà tants anys dalt dels escenaris, sempre fa goig. Per la seva trajectòria i sobretot per l’esforç.

Així doncs, amb un post a Instagram acompanyat d’un text emocionant, Joan Dausà ha anunciat la gira que està preparant per al 2023 per celebrar els 10 anys de la publicació del seu disc ‘Jo Mai Mai’.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Joan Dausà (@joandausa)

Parlarem de la vida, i de com hem rigut i plorant en aquests 10 anys. I seguirem rient i plorant“, afirma Dausà al post.

- Publicitat -

La pròxima cita que tenim amb ell serà el pròxim 27 de desembre al Teatre Coliseum amb un concert de Nadal amb entrades encara a la venda.

El músic ha anunciat el concert de presentació d’aquesta gira, que tindrà lloc el 5 de maig al Festival Strenes de Girona. Després d’exhaurir en molt poc temps les entrades, el festival ha duplicat l’oferta i aquell mateix dia hi haurà una sessió a dos quarts de vuit i una segona a les deu.