Els Amics de les Arts han anunciat aquest dijous tots els detalls sobre el seu nou disc, que portarà per nom “Allà on volia” i que estarà format per vuit noves cançons. Una vegada més estan produïdes per Tony Doogan, tal com va passar amb els dos últims discs de la banda. La portada del disc és obra de Xavi Martin. De nou han participat en la gravació en Pol Cruells i en Ramon Aragall.

S’espera que el primer senzill ‘Citant Mercè Rodoreda‘ arribi a principis de gener, acompanyat d’un videoclip dirigit per Marc Pujolar. Pel que fa a la resta del disc, haurem d’esperar al 10 de març.

La resta de cançons del disc són: ‘De córrer per tot Nova York, ‘Un bon exemple’, ‘Cada cel’, ‘Estimeu-me’, ‘La nit sembla que serà nostra’, ‘Un dia com un altre’ i ‘Allà on volia‘. Fa uns dies el grup va avançar un parell de col·laboracions, les de Andrea Motis a ‘Cada cel’ i Marco Mezquida a ‘Estimeu-me’, però de moment es reserven una altra participació per un altre dia.

- Publicitat -

La banda ha decidit autogestionar-se el disc a través del seu propi segell Pistatxo Records, i ja ha avançat que la primera edició es vendrà sota comanda prèvia i de forma molt especial.

El grup té previst presentar-lo durant el 2022 en festivals com l’Strenes, el Guitar Bcn o el Canet Rock.