Céline Dion ha explicat a través d’un vídeo a les seves xarxes, que ha estat diagnosticada amb una estranya malaltia anomenada síndrome de la persona rígida, un trastorn neurològic que afecta el seu sistema nerviós central i que li provoca espasmes musculars.

Aquesta malaltia també li provoca que tingui dificultats per caminar, així com fer ús de les seves cordes vocals. La cantant ha explicat que li afecta tots els aspectes de la seva vida vida.

L’artista ha relatat que aquesta malaltia que pateix afecta a una persona d’entre un milió, però té moltes esperances de poder-se recuperar, ja que es troba en mans de bons metges.

- Publicitat -

La cantant anuncia que la seva gira prevista pel 2023 queda ajornada i que la majoria dels concerts tindran lloc el 2024, ja que ara s’ha de concentrar en la seva salut.

La gira havia de servir per presentar el seu últim disc “Courage”, editat el 2019 i que ja s’ha hagut de posposar tres cops, primer per la pandèmia, posteriorment per uns problemes de salut, que ara ja se’n saben les causes.