El cantant Aaron Carter ha estat localitzat mort aquest dissabte a la banyera de casa seva a Lancaster (Califòrnia). Segons informa el portal TMZ, els serveis d’emergències han rebut una trucada a les 11 del matí (les 7 del vespre a Catalunya) informant que un veí els havia avisat d’aquest ofegament. De moment no se’n saben més detalls.

El músic patia diferents problemes de salut mental i havia estat diagnosticat amb esquizofrènia, trastorn bipolar, depressió maniàtica i ansietat.

L’artista havia tingut una vida molt complicada i el 2019 va explicar que la seva germana Leslie, que va morir de sobredosi, va abusar d’ell dels 10 als 13 anys. Així mateix va denunciar la violació per part de dues ballarines i que també havia patit abusos per part del seu germà Nick.

- Publicitat -

Els darrers anys va tenir problemes legals i amb les drogues. El 2019 el seu germà Nick va demanar un ordre l’allunyament per amenaces de mort a la seva dona. Pel que sembla, Aaron va manifestar la intenció de matar a la dona embarassada i al fill del seu germà Nick.

La seva carrera musical va començar als 7 anys, membre del grup Dead End. En solitari es va estrenar l’any 1997 aconseguint vendre més d’un milió de còpies.

Abans de fer 16 anys ja tenia 4 discs publicats, on seguia triomfant amb el seu estil pop. Posteriorment van tornar els seus problemes, en aquest cas amb la seva representant i posteriorment amb la fama.