Quan encara no s’ha arribat a l’equador de Cruïlla Tardor -en les pròximes setmanes actuaran Pau Vallvé, Sopa de Cabra, Rayden, Dorian, Carolina Durante i Rita Payés- avui es dona a conèixer la programació de Cruïlla Primavera, que en aquesta edició presenta com a gran novetat la incorporació de dues actuacions gratuïtes a Westfield Glòries, un espai únic a Barcelona- un centre comercial a l’aire lliure rodejat d’art gràcies a les escultures de Mariscal i diverses exposicions d’artistes locals.

Seran concretament Doctor Prats i La La Love You qui ompliran de música l’escenari situat al centre comercial Westfield Glòries, els dies 21 i 22 d’abril de 2023 respectivament.

Però molt abans que arrenqui a sonar la música a l’escenari situat a Westfield Glòries, diferents sales de Barcelona acolliran els concerts de Natos y Waor, Tiken Jah Fakoly, Rufus T. Firefly, 31 Fam, Delafé y las Flores Azules, The Tyets, Oddliquor, Guillem Roma i Lia Kali.

- Publicitat -

En total seran 11 concerts en 6 espais que, com no podia ser d’altra manera tractant-se d’una iniciativa de Cruïlla, inclouen gran varietat d’estils en un cicle en què tothom hi trobarà el seu lloc.

Tota la informació i entrades a la venda a concerts.cruillabarcelona.com/