La companyia Dagoll Dagom torna a l’escenari per adaptar un clàssic de la literatura catalana: L’alegria que passa, de Santiago Rusiñol, un text teatral de caràcter simbolista publicat el 1898. La vocació de Dagoll Dagom ha estat sempre la creació de musicals d’autoria catalana i aposta de nou per adaptar un dels grans clàssics del nostre univers teatral.

L’espectacle s’estrenarà el mes de març al Teatre Poliorama, i les entrades es poden adquirir a partir del dia d’avui. En aquesta ocasió, la companyia comptarà amb Marc Rosich (text i direcció d’escena), Andreu Gallén (música i direcció musical) i Ariadna Peya (direcció coreogràfica). La dramatúrgia la firmen tots tres juntament amb Anna Rosa Cisquella, productora artística de l’espectacle.

Pel que fa a la companyia, Dagoll Dagom es retroba amb Àngels Gonyalons, que va interpretar el paper de Blanca en la primera producció de Mar i cel el 1988, i també repeteix amb Mariona Castillo, protagonista de Cop de rock. La resta de l’elenc està format per Jordi Coll, Júlia Genís, Eloi Gómez, Pol Guimerà, Basem Nahnouh, Pau Oliver i David Pérez-Bayona.

- Publicitat -

L’alegria que passa serà el darrer muntatge de nova creació de Dagoll Dagom, que encara la seva recta final com a companyia. Després d’aquest espectacle, Dagoll Dagom té previst dur a escena Mar i cel per quarta i darrera vegada el 2024, abans de retirar-se després de gairebé 50 anys de trajectòria.