El cicle de música Empremtes torna a la càrrega amb els primers artistes confirmats. El festival que aposta per la música de cantautor a moltes sales de la capital catalana, comptarà amb músics com El Niño de la Hipoteca, Raquel Lúa i Magalí Sare. Però, aquests són els primers noms que es desvelen del cartell i que estarà format per una desena d’artistes més.

El festival s’establirà a Barcelona per omplir-la de música del 7 de gener al 25 de febrer en diferents sales de la ciutat, entre elles la Sala Apolo, Laut o Luz de Gas.

Un cicle musical que estarà format per noms molt diversos entre els quals es troben els que s’han pronunciat ja en les últimes hores.

- Publicitat -

Pel que fa als artistes que ja s’han confirmat. El Niño de la Hipoteca actuarà en exclusiva pel festival a la Sala Apolo el divendres 20 de gener, on presentarà el seu nou treball d’estudi.

També hi actuarà en el cicle de concerts Raquel Lúa el 10 de febrer. Això serà a La (2) de l’Apolo. La barcelonina jugarà a casa i és que amb la seva veu emergent amb certes influències del flamenc la cantant interpretarà temes del seu segon disc: La Piel, amb referències al folk i amb lletres que tracten temes diversos.

Per acabar els noms que s’han anunciat pel cartell del festival, s’hi suma Magalí Sare, que actuarà a Luz de Gas i serà l’artista encarregada de tancar l’edició de l’Empremtes.

Les entrades encara no estan a la venda, però es podran comprar aviat.