Arctic Monkeys havien estat número 1 en la setmana de sortida del nou disc al seu país. Ho van fer amb tots els seus anteriors àlbums però no ho han pogut repetir amb “The Car“, que va veure la llum la mateixa setmana que “Midnights“, el disc de Taylor Swift que ha arrasat a tot el món i evidentment també al Regne Unit.

Més de 200.000 còpies han estat suficients per liderar i duplicar llargament les xifres del disc “1989”. Es converteix en el disc més venut en la seva primera setmana en tot el 2022. Hem de remuntar-nos a la sortida de “30” d’Adele per trobar unes xifres superiors, llavors se’n van vendre 261.000.

Pel que fa a “The Car”, se situa en segona posició amb una mica més de 100.000 còpies venudes, unes xifres gens dolentes, tenint en compte els pocs discs que es venen actualment.

- Publicitat -

Així mateix Taylor Swift també situa ‘Anti-Hero’ com a nou número 1 al Regne Unit, desbancant ‘Unholy’ que cau al segon lloc. L’artista també situa ‘Lavender haze’ i ‘Snow on the beach’ amb Lana del Rey, als llocs 3 i 4.

Per la seva part, Arctic Monkeys situa algunes cançons del disc per sota de la vintena posició.