Foto: Amy Sussman / Getty Images

Aquest divendres arriba “Midnights” el nou disc de Taylor Swift, del qual com ha passat amb altres discs, de moment no hem pogut escoltar cap cançó. L’artista ha anunciat que el primer senzill serà ‘Anti-Hero‘ i que s’espera l’estrena pel mateix dia que surti el disc.

En un vídeo compartit a les xarxes l’artista mostra la seva intensa setmana de novetats que inclouen un primer teaser que es podrà veure durant el dia tercer quart del Thursday Night Football a Prime Video. Finalment a les 6 del matí de divendres és quan podrem escoltar el disc en la seva totalitat.

El videoclip del senzill oficial del disc es podrà veure a les 2 del migdia del mateix divendres.

- Publicitat -

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Swift també anuncia una caòtica sorpresa molt especial, que podria tractar-se d’una gira mundial. I és que la xarxa fa dies que s’especula amb aquesta qüestió. I ara sembla que seria més oficial ja que el CEO de Ticketmaster ha postejat a Twitter el missatge “Chaotically surprise!”, fet que fa entreveure aquesta possible gira.

També està previst que l’artista actuï el proper 24 d’octubre a The Tonight Show of Jimmy Fallon, on sembla que podria fer sonar el que seria el segon senzill del disc. Posteriorment, el dia 28 actuarà a The Graham Norton Show.