Foto: Raul Clemente

El Festival Petits Camaleons 2022 ha finalitzat avui diumenge amb un total de més de 20.000 assistents. Un públic format de manera majoritària per famílies que han volgut ser fidels a la cita anual amb la millor música.

Enguany, el festival ha pogut comptar amb 9 escenaris, sense oblidar-nos de la plaça Octavià com a desena ubicació, així com una programació musical molt eclèctica. 16 artistes diaris, fent dos passis cadascun, han passat de divendres a diumenge per Petits Camaleons, que no només ha estat un èxit rotund, sinó que també podem afirmar que ha experimentat un creixement respecte als anys anteriors.

Avui mateix, hem pogut gaudir a primera hora del pop de Delafé en acústic i també del mestissatge de Marcel i Júlia, passant per les Roba Estesa i la seva enèrgica posada en escena. El rhythm’n’blues dels Rambalaya, amb components dels A Contra Blues a la seva formació, la jove promesa del pop Carlota Flâneur o el flamenc del Pere Martínez demostren que el matí ha estat d’allò més eclèctic. Una altra de les sorpreses del festival ha estat el concert dels empordanesos The Ludwig Band, que han fet ballar a tothom amb el seu pop-rock i folk.

- Publicitat -

A la tarda, la jornada ha continuat amb les actuacions de River Omelet, Fenya Rai!, Alérgicas al Polen, Da Souza i Eva Kaué & Albert Solà. També hem vist ballar a totes les famílies gràcies a la fórmula infal·lible d’Els Catarres o la posada en escena de Buhos: rock i mestissatge com a perfecta cloenda a uns dies durant els quals la música no ha estat l’única protagonista.