La gala final d’Eufòria va ser un punt de trobada entre el bateria visual Neo (Visual Drums) i els concursants Estela, Pep, Laura i Chung-man.

D’aquí va sorgir la idea de fer un concert especial, que no té la pretensió d’igualar la intensitat dels concerts al Palau Sant Jordi, però sí de fer que aquestes emocions prenguin forma en una experiència única i apassionant. Tindrà lloc el 26 de novembre a la Sala Apolo de Barcelona. Entrades a la venda!

Acompanyats per la força escènica de Jaume Nin (Búhos) i Germán de la Riva (Kundala), aquests joves plens de llum i de talent oferiran la seva pròpia versió, nova i diferent del que s’ha vist fins ara, en una sinergia escènica compassada i il·luminada pel ritme de la primera bateria visual interactiva de Catalunya.

- Publicitat -

El concert també servirà de presentació dels nous singles dels concursants, que els cantaran per primer cop en directe per a tots els assistents.