Fotografia: Owen Sweeney

PnB Rock va morir dilluns 12 de setembre després d’haver rebut diversos trets per part d’un home que volia robar-li les seves pertinences, segons el Departament de Policia de Los Ángeles.

El raper es trobava en un restaurant de Los Ángeles amb la seva parella quan un individu va entrar al restaurant amb la intenció de robar-li el que duia a sobre. Davant la seva negativa, l’home va decidir disparar-lo diverses vegades. Abans que pogués ser detingut, l’assassí va fugir en un cotxe, i la policia està investigant els fets per poder trobar-lo. Rakim Allen —aquest és el seu nom real— va ser traslladat ràpidament a l’hospital, però malauradament va perdre la vida 45 minuts més tard.

Feia tan sols uns dies, PnB Rock havia publicat el senzill ‘Luv Me Again’, que ja acumulava centenars de milers de reproduccions a Spotify. Aquest mateix any també havia sortit a la llum el seu últim àlbum, “SoundCloud Daze”.

- Publicitat -

Les seves xarxes s’han omplert de missatges tant de fans com de companys de professió que han volgut donar el condol a la seva família. El raper tenia dues filles petites que ha deixat enrere.