El raper nord-americà Coolio ha mort aquesta matinada a Los Angeles. El músic ha estat trobat inconscient al bany de casa un amic, a Los Angeles i posteriorment ha estat traslladat a un hospital, on finalment ha mort.

Tot i que de moment no hi ha causa oficial de la mort, es descarta el consum de droga, ja que no se n’ha trobat al bany. El seu representant ha explicat que es podria tractar d’un atac de cor.

Coolio era conegut principalment per haver creat la cançó ‘Gangsta Paradise‘, la banda sonora de la pel·lícula “Ments perilloses”, on fins i tot va aconseguir guanyar un Grammy a la millor cançó l’any 1995. El tema incloïa el sample de ‘Pastime Paradise’ de Stevie Wonder.

- Publicitat -

La cançó va ser un gran èxit mundial, aconseguint el número 1 a la majoria de llistes mundials i actualment continua sent una de les cançons més escoltades a les plataformes digitals, on supera la barrera de 1000 milions de reproduccions.

El músic va debutar amb ‘It takes thief’ l’any 1994, mentre que el següent disc “My soul” va aconseguir la certificació de disc d’or.