Avui ha tingut lloc a la Fàbrica Moritz de Barcelona la roda de premsa de presentació de la 20a edició del Festival In- Edit, que tindrà lloc entre el 27 d’octubre i el 6 de novembre del 2022 a Barcelona.

In-Edit 2022 inclourà des de superproduccions fins a rodatges de guerrilla fets amb una tablet, treballs de formiga que s’han allargat més d’una dècada i un especial presentat per Moritz que inclourà clàssics que ens duran de tornada a passis memorables del festival o que perduren com a fites del gènere, com “Anvil: The Story of Anvil”, “Dig!”, “Jazz on a Summer’s Day”, “Soul Train: The Hippest Trip in America”, “Summer of Soul”, “The Devil and Daniel Johnston” i “The Punk Singer”.

Seran en total més de 50 documentals, a més de curts i l’especial del programa de TVE “Efecte Collins” que inclouen obres sobre Sinéad O’Connor, Courtney Barnett, Omar Portuondo, Ronnie James Dio, Chumbawamba, Stockhausen, XXXTentacion, Els Surfing Sirle , Coque Malla, el PUNK ROCK a Nova York, Joaquín Sabina, CAN, Leonard Cohen, King Crimson, Els Mirlos, Thelonious Monk, Creedende Clearwater Revival, Studio 54, Tequila o l’Italo Disco, entre d’altres.

- Publicitat -

Per acabar la roda de premsa s’han anunciat els integrants del jurat d’aquesta edició. El jurat internacional estarà format per Julien Temple, Matthew Herbert i la Directora General del Festival Internacional de Cinema a Guadalajara, Mèxic Estrella Araiza, mentre que el nacional estarà format per Alizzz, Nathalie Poza i el director artístic de Cineteca Madrid Luis Enrique Parés .