Un jove ha mort i desenes de persones han estat ferides, després que part de l’escenari principal del Medusa Festival caigués a causa del fort vent que hi havia en aquell moment i que va acabar amb una tempesta de sorra a les 4 del matí.

Emergències ha informat que desenes de persones estan ferides de diversa consideració i que les més greus van ser evacuades a diferents hospitals de València, mentre que els menys greus van ser atesos en el lloc de l’accident.

La Guardia Civil ha obert una investigació per determinar les causes de la mort del jove. Des de la Comandància Provincial de València s’informa que tant l’entrada principal del recinte com una part de l’escenari principal han caigut al terra.

- Publicitat -

L’organització del Medusa Festival ha emès un comunicat informant que han desallotjat el recinte com a mesura preventiva, per garantir la seguretat dels assistents. També se suspèn l’activitat. Des del festival es mostren completament desolats i consternats pels fets que han passat.

El festival havia de tancar aquest diumenge amb un balanç de 320.000 persones. Finalment, s’ha decidit cancel·lar-lo definitivament després dels fets ocorreguts aquesta matinada.

Les xarxes s’han omplert de vídeos i de queixes per part dels assistents.