Aquest dilluns ha mort víctima d’un càncer la cantant i actriu Olivia Newton-John, als 73 anys. La notícia l’ha donat el seu marit John Easterling a través de les xarxes socials, on ha demanat que les persones en lloc de donar flors, facin donacions a la Fundació Olivia Newton-John, dedicada a la investigació del càncer.

Easterling explica que Olivia ha estat un símbol d’esperances i triomfs durant més de 30 anys, compartint el seu viatge amb el càncer de mama. Va ser l’any 1992 quan li van diagnosticar per primera vegada, tot i que després va remetre. Posteriorment va ser de nou hospitalitzada el 2013, superant-lo de nou, fins que el 2017 li va reaparèixer.

L’artista es va fer molt popular a la dècada dels 70 i 80, gràcies a la pel·lícula “Grease“, on feia el paper de Sandy. També se la recorda per nombrosos musicals i altres pel·lícules com “Xanadu“.

- Publicitat -

L’any 1973 va guanyar el seu primer Grammy gràcies al disc “Let Me Be There”. Posteriorment triomfaria amb temes com ‘Physical’, una de les seves cançons més conegudes.

Les xarxes s’han omplert de missatges de condol, com la del seu company a “Grease” John Travolta, que s’ha acomiadat d’ella a les xarxes amb el missatge: “Estimada Olivia, has fet que les nostres vides siguin millors”. El teu impacte va ser increïble, t’estimo molt. Ens veurem pel camí i tornarem a estar tots junts”.