Shawn Mendes ha emès un comunicat a les seves xarxes socials on anuncia la cancel·lació de la seva gira “Wonder”, a causa de la necessitat de cuidar la seva salut mental.

El músic explica que la resta de dates no es reprendran en el futur, per tant, queden definitivament cancel·lades. Una d’elles havia de tenir lloc el 2023 a Barcelona.

Mendes, explica que no se sentia totalment preparat per tornar a sortir de gira i tot i que en un principi li feia il·lusió reprendre l’activitat després de la pandèmia, al final ha vist que no estava gens preparat després de tot aquest temps. Ho ha parlat amb el seu equip i un grup de professionals que li han fet veure que ha de prendre un temps per estar ell sol i tornar amb més força.

- Publicitat -

Sobre el fet de no tornar a fer els concerts previstos després del descans, el cantant explica que ara mateix ha de posar la seva salut com a prioritat. Deixa clar que no deixarà de fer música i que espera poder fer més concerts en el futur.