El 2 de juliol, 25.000 persones tornaran a fer vibrar el Pla d’en Sala de Canet de Mar amb una nova edició de CanetRock que comptarà amb les actuacions d‘Oques Grasses, Els Catarres, Stay Homas, La Pegatina, Buhos, Doctor Prats, Miki Nuñez, Suu, La Fúmiga, Ginestà, Marcel i Júlia, Miquel del Roig i Balkan Paradise Orchestra.

Les entrades estan a punt d’exhaurir-se. Avui s’ha anunciat que només queden les últimes 500 entrades de les 25.000 que es van posar a la venda i que un cop exhaurides ja no n’hi haurà més. Es poden adquirir només al web del Canet Rock.

El festival encara la vuitena edició d’aquesta nova etapa totalment consolidat com a cita de referència de la música catalana.

- Publicitat -

Aquest any, també veurem sortir el sol a Alcúdia amb CanetRock Mallorca

CanetRock s’amplia i aquest estiu -a més de l’edició de Canet de Mar- se celebrarà també la primera edició de CanetRock Mallorca, el 23 de juliol a Alcúdia.

Amb el mateix esperit que el del Maresme, CanetRock Mallorca acollirà una dotzena de les bandes més importants del panorama musical català, amb especial presència d’artistes de les Illes, i crearà una escena musical única i singular. Hi actuaran Oques Grasses, Zoo, La Pegatina, Xanguito i Pèl de Gall, O-Erra, Els Catarres, Stay Homas, Buhos, Suu, Anegats i Mdmar.

En aquest cas, s’esperen 12.000 persones de públic i ja s’ha venut el 75% de l’aforament previst.