BTS acaben de publicar fa pocs dies el seu primer recopilatori “Proof” i la banda ha anunciat durant el BTS Festa, la seva intenció de parar temporalment, ja que alguns dels seus membres volen dedicar-se a projectes personals. Ells mateixos afirmen que no és un adéu, és un fins aviat.

En aquest especial, els membres del grup analitzen tot el què han viscut al llarg d’aquests darrers 9 anys i com han canviat. També han comentat el bloqueig per escriure les cançons o les frustracions d’haver-se quedat sense coses per explicar.

De moment sembla que el primer que farà el seu treball en solitari serà J-Hope, que de ben segur serà tot un èxit, si més no a jutjar per la gran quantitat de fans que el grup té a tot el món.

- Publicitat -

L’anunci del descans del grup ha provocat caiguda de la borsa en algunes zones i que diferents membres del grup surtin a dir que no se separen, com publiquen alguns mitjans amb titulars sensacionalistes, simplement es prenen un descans temporal.