Ja està tot preparat per la que serà la primera edició del Magnífic Fest, un nou festival que es celebra a la ciutat de Lleida, on hi trobarem concerts que tindran programats en diferents llocs de la capital del Segrià. El cartell d’aquest primer any combina grans artistes del panorama internacional i nacional amb artistes amb menys repercussió, on s’inclou el talent local.

L’encarregat d’obrir el festival serà Raphael aquest dijous 16 a l’escenari principal, situat a la Plaça de la Sardana amb la Seu Vella. El dia 17 tindrem, també a l’escenari principal a l’artista barcelonina Julieta, la música gallega de les Tanxugueiras i el folklore d’El Pony Pisador. Pel que fa als altres caps de cartell, es tracta del referent de la música llatina Justin Quiles, que actuarà el 18 de juny juntament amb Aleesha i finalment el dia 19 tindrem a Nil Moliner, un imprescindible del panorama nacional.

Durant aquests dies a la plaça del Dipòsit hi tindrem a la lleidatana Abril, que amb la seva banda presenta les cançons del seu primer àlbum, el trio català Anabel Lee, la cantant Guineu, Chaqueta de Chandal, que presenta el seu segon disc, la música caribenya de Sound System, els barcelonins Alison Darwin i el grup Mujeres.

- Publicitat -

A més a més, hi haurà concerts repartits en altres escenaris. Hi trobarem a Lo Pau de Ponts, Ponent Dixie, una formació jove de música dixie i jazz, i grups locals com 25Society, La Banda de Jonas, De La Torre, Lo Pardal Roquer o Ponent Roots. En definitiva, la música agafarà el protagonisme en una ciutat de Lleida on cada cop se celebren més events.