Foto: Danny Clinch

Bruce Springsteen and The E Street Band anuncien la tornada a la carretera a principis de febrer de 2023, amb una sèrie de concerts als Estats Units que s’anunciarà properament, i la qual seguirà una gira europea d’estadis que començarà el divendres 28 d’abril de 2023 a l’Estadi Olímpic de Barcelona. La banda tornarà a Amèrica del Nord per a una segona part de la gira a partir d’agost. Barcelona serà l’única ciutat on actuarà Bruce Springsteen a l’estat espanyol durant el 2023.

Springsteen afirma: “Després de sis anys, estic desitjant tornar a veure els nostres increïbles i lleials fans el proper any. I estic desitjant compartir de nou escenari amb la llegendària E Street Band. Ens veiem l’any vinent…i més enllà”.

La gira europea tindrà parada a Barcelona, ​​Dublín, París, Ferrara, Roma, Amsterdam, Landgraaf, Zuric, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Copenhaguen, Hamburg, Viena, Munic i Monza. Més endavant s’anunciaran ciutats i dates addicionals al Regne Unit i Bèlgica.

- Publicitat -

La gira del 2023 significa el retorn de Bruce Springsteen and The E Street Band en directe, des que el febrer del 2017 finalitzés a Austràlia la seva gira mundial de 14 mesos ‘ The River Tour’. La gira va ser nomenada com el tour mundial més important del 2016 per Billboard i Pollstar.

Les entrades per al concert de Bruce Springsteen and The E Street Band del 28 d’abril del 2023 a Barcelona es podran adquirir a partir de les 10:00h del dimecres 8 de juny a través de doctormusic.com i entrades.com. El preu de les entrades serà de 65, 70, 78, 90, 105 i 125 Euros per a les entrades de seient reservat en grada i de 125 Euros per a Pista Davantera i 82 Euros per a Pista del darrere (despeses de distribució no incloses). Es podran adquirir un màxim de 6 entrades per compra.