Pop, Reggaeton, Trap, i Fusió d’altres gèneres, impregnat d’una essència bon rotllera i irònica que li dona un toc fresc i informal a la seva música… tot això, és Sexenni. Grup que neix l’any 2019 als soterranis d’un institut, on tres amics decideixen enregistrar una maqueta. Ara, la banda està formada per un total de 7 membres on trobem 2 vocalistes, guitarra, baix, bateria, teclats i secció de vents.

El passat 1 d’abril van presentar el seu primer treball ‘Retrats’ on deixen clar el seu estil fusionant la sonoritat urbana amb un ampli ventall d’influències, des del pop fins al grunge, i sempre amb la seva essència festiva.

Un àlbum format per 10 cançons que en poques setmanes ja suma milers de reproduccions amb cançons com ‘De Lao’, el seu primer gran èxit que ja està sonant a totes les emissores musicals del país!

- Publicitat -

Un grup que amb tots els seus ingredients fan un còctel irresistible que acabarà dominant l’escena musical catalana els propers anys!

Aquest diumenge 24 no deixis passar l’oportunitat de veure el grup de moda a Barcelona. Estaran en directe a la Sala la Nau a partir de les 9 del vespre. Pots aconseguir l’entrada clicant aquí.