Post Malone, el raper nord-americà que allà on va arrasa amb la seva música i que ja porta a la seva esquena èxits com Circles’ o Rockstar‘, ha anunciat aquesta matinada per les seves xarxes socials la publicació del seu nou disc.

Aquest portarà per títolTwelve Carat Toothache i serà el quart del cantant que veurà la llum el pròxim 3 de juny.

A més a més, Post Malone ha publicat un petit avançament del disc durant un directe a Instagram. Aquest portarà per títol ‘Happy’ i comptarà amb la col·laboració de Doja Cat.

- Publicitat -

No fa gaire, Post Malone, ja va ser notícia quan va anunciar la col·laboració amb el canadenc The Weeknd amb la cançó ‘One Right Now’ que va sortir a finals de l’any passat. Aquesta cançó va ser capaç de posicionar-se fins a gairebé al capdavant de la llista Billboard, aconseguit el número 6.

Hem de traslladar-nos l’any 2019 per recuperar l’últim àlbum del cantant: “Hollywood’s Bleeding que compta amb cançons com Sunflower’ o Goodbyes’, i en el qual van col·laborar amb artistes de nivell com Young Thug o DaBaby.