Els Catarres i Zoo seran els cap de cartell de la Festa Major de Lleida aquest 2022 el pròxim 8 de maig a partir de les 20:00h als Camps Elisis. La banda d’Aiguafreda i Centelles obrirà la nit amb una de les primeres parades de la seva gira de presentació de ‘Diamants’, el seu cinquè disc d’estudi. Després de dos anys allunyats dels escenaris el trio celebrarà el retorn amb del públic i la fi de les mesures als concerts amb un directe festiu per celebrar els 10 anys de trajectòria del grup.

Zoo tancarà la nit amb un directe que barreja música electrònica de ball amb rap, ritmes llatins i referències de la música tradicional. Els de Gandia portaran en directe el seu tercer treball discogràfic, ‘Llepolies‘, que ja van interpretar la Festa Major de l’any anterior. Segur que tornaran a sonar èxits com “Tobogan” o “Avant” però també recuperaran temes tan celebrats com “Estiu” o “Ventiladors”. Les entrades d’aquests dos concerts, amb un preu de 25 euros més les despeses de distribució, ja estan a la venda a latracaevents.com.

- Publicitat -