“3rd Secret” és el nom que han escollit Matt Cameron, Kim Thayil i Krist Novoselic, antics membres de potents grups de música com Nirvana o Soundgarden, per iniciar el seu nou projecte discogràfic. Els tres artistes han unit forces juntament amb el guitarrista Bubba Dupree i les vocalistes Jillian Raye i Jennifer Johnson.

Després que Matt Cameron i Krist Novoselic comentessin fa un temps enrere per les xarxes que ja estaven treballant en nous projectes van sorprendre els seus fans amb la publicació del primer disc de la nova formació sota el mateix títol del grup.

Un disc, potent, que serveix com a carta de presentació del que vindran molts èxits i que incorpora sons del folk, indie i el rock alternatiu.

- Publicitat -

3rd Secret” ha estat produït per Jack Endino i ja es pot escoltar a totes les plataformes digitals.