El 18 de març arribarà “Motomami” el nou disc de Rosalía, del qual ja en coneixem temes com ‘La fama’, ‘Saoko’ o ‘Chicken Teriyaki’, així com els fragments que ha compartit de ‘Hentai’, ‘Bizcochito’ i ‘Bulerías’. El disc inclourà un total de 16 cançons, però no serà llarg, ja que les cançons tindran una duració força breu, com hem pogut comprovar amb les tres primeres peces estrenades.

La cantant ha estat entrevistada recentment a El País, on entre altres qüestions explica que va estar durant dos anys aïllada de la seva família per culpa de la pandèmia i que es va quedar als Estats Units treballant en el disc. De fet a ‘Sakura’, parla de tot el que va viure durant aquell període.

També parla de les crítiques envers la lletra de ‘Hentai’ i comenta que seria millor jutjar-la quan l’hagin escoltat sencera i vegin el context amb tot el disc.

- Publicitat -

Sobre els rumors del final de la seva carrera, explica que en aquests tres anys ha buscat el seu centre i si l’èxit acaba amb ella, doncs no passarà res. Així és la vida i així és el trajecte. La vida i la mort estan molt a prop l’una de l’altra i es tracta de viure el més fort possible. Viure amb intensitat.

El 18 de març la cantant presentarà el disc en directe a través de TikTok. Serà a la 1 de la matinada.

Tracklist

1.SAOKO
2.CANDY
3.LA FAMA
4.BULERÍAS
5.CHICKEN TERIYAKI
6.HENTAI
7.BIZCOCHITO
8.G3N15
9.MOTOMAMI
10.DIABLO
11.DELIRIO DE GRANDEZA
12.CUUUUUUUUUUTE
13.COMO UN ♡
14.ABCDEFG
15.LA COMBI VERSACE
16.SAKURA