La primera edició de l’Empordà Music Festival aixeca el vol. Una nova aposta per la música al Baix Empordà que impulsen els Voltors. El 30 de juliol, fins a 5.000 persones podran gaudir dels concerts que es faran a l’aparcament del Camp de Futbol Vell, al costat del passeig Marimón Asprer de La Bisbal d’Empordà.

Aquest dimecres 30 de març s’han donat a conèixer tots els detalls d’aquest nou festival d’estiu amb la presència de representants de la comarca i el territori gironí. L’acte ha començat amb una acció sorpresa d’altura: els organitzadors i les autoritats han despenjat una lona de 10 metres d’altura per per mostrar el cartell amb els artistes convidats. Són cinc bandes i dos discjòqueis: Zoo, Lágrimas de Sangre, Zzoilo, La Fúmiga, la Orquestra Di-versiones, Carlos Selektah i Carles Pérez. Més de 10 hores de música en directe, des de les sis de la tarda i fins la matinada.

La música serà l’atracció principal del festival, però no l’única. Els assistents podran gaudir de diferents ambients per cada moment de la nit a la Zona Village: relaxar-se al chill-out, degustar productes gourmet de les parades de food trucks i ser les estrelles del photocall, entre d’altres. Bon ambient, bona música i tot a preus populars: 15 € per a les persones d’entre 6 i 14 anys i 25 per a les de més més de 15 anys. Entrades ja a la venda.

- Publicitat -