Tom Parker, un dels components de la formació The Wanted, ha mort als 33 anys víctima d‘un tumor cerebral que patia des de feia anys. El músic ho va anunciar l’octubre del 2020 a través d’un comunicat, on explicava que era incurable.

La notícia l’ha anunciat la pròpia banda a través d’Instagram, on han explicat que ha mort rodejat de la seva família i dels companys de grup. També detallen que no poden expressar amb paraules tota la pena i tristesa que senten en aquests moments.

La banda es va reunir el 2021, després de 7 anys per oferir un concert benèfic per lluitar contra aquesta malaltia.

- Publicitat -

The Wanted es van fer molt populars amb temes com ‘All time low’, ‘Glad you came’ o ‘Chasing the sun’. Van editar tres treballs entre el 2010 i el 2013, on també figuraven cançons com ‘Walks like Rihanna’ o ‘I Found You’. L’any passat van editar un disc de grans èxits amb la inèdita ‘Rule the world’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Wanted (@thewantedmusic)