La Sala Barts anuncia el seu tancament el proper 17 d’abril, pràcticament 10 anys després de la seva inauguració el novembre de 2012.

El projecte, gestionat per la promotora The Project, no encaixa en les bases del concurs convocat per l’Ajuntament de Barcelona, tal com ha explicat la sala en un comunicat. Des de la promotora veuen inviable continuar amb el projecte, limitant l’espai només a la música i per aquesta decisió han decidit no presentar una proposta per continuar amb la gestió actual.

Tal com indiquen, la sala de concerts, ha esdevingut us espai obert a tothom sense distinció, promotors i festivals, amb quasi 1.000 artistes que han omplert una programació estilísticament variada amb tot tipus de gèneres musicals.

- Publicitat -

La notícia arriba després d’anunciar-se l’any passat en el ple de l’Ajuntament de Barcelona, que l’alcadessa de la ciutat, Ada Colau, volia transformar la Sala Barts per convertir-la en una futura Casa de la Música de Barcelona.

El projecte de l’Ajuntament preveu que la nova Casa de la Música sigui un espai que doni valor a la música com a lloc de trobada, impulsarà la seva dimensió comunitària, econòmica i cultural.

Pots llegir el comunicat aquí.