Live Nation anuncia avui la cancel·lació de la gira de Foo Fighters, a causa de la mort del bateria Taylor Hawkins. La gira havia de començar a l’abril i allargar-se fins el desembre.

La gira havia de passar per València i Madrid durant el mes de juny, amb totes les entrades exhaurides. Les persones que havien adquirit les entrades poden recuperar l’import a través del mateix sistema on van ser comprades.

La banda ha emès un comunicat, que reproduïm a continuació:

- Publicitat -

Amb gran tristesa, Foo Fighters confirmem la cancel·lació de totes les dates de la nostra gira, a causa de la impactant pèrdua del nostre germà Taylor Hawkins. Ho sentim i compartim la decepció de no veure’ns els uns als altres com estava planejat. En comptes d’això, ens prendrem aquest moment per curar-nos i apropar-nos als nostres éssers estimats i per apreciar tota la música i els records que hem construït junts.