El Vida 2022 ha anunciat el cartell complet de la seva 8a edició. Un cartell ple de novetats i de grups per descobrir que responen a un dels pilars conceptuals del festival: programar propostes de qualitat i descobrir nous talents. El festival de Vilanova i la Geltrú continua apostant per un cartell original i eclèctic que permet combinar artistes clàssics de l’indie com Belle & Sebastian, Alt-J, The Avalanches o Cat Power, al costat d’apostes tan interessants com Parcels, Lewis Ofman, el cantaor Israel Fernández, el productor Alizzz amb el seu projecte en solitari, Rodrigo Cuevas i la menció especial de Pau Riba.

El Vida 2022 també gaudirà de les actuacions de Delaporte, The Parrots, Trashi, Shego i Niños Luchando que se sumen a les ja anunciades de Baiuca: Live Band, Paco Moreno, Crudo Pimento, Rocío Saiz, Sports Team, Son Rompe Pera, Tito Ramírez, Rodrigo Cuevas, Israel Fernández y Diego del Morao, Rocío Márquez + Bronquio, Maren, Eve Owen i Amaia Miranda.

Cal destacar, també, la important presència d’artistes dels Països Catalans, que representen pràcticament la meitat del cartell, dels quals, un gran percentatge canta en català. Les propostes de Pau Riba, que actuarà a l’escenari més especial del Vida: el vaixell. També Miqui Puig, Habla de mí en presente, Mainline Magic Orchestra, Cine Nuria i Cosmen, que s’uneixen a les joies catalanes ja presentades, Mishima, Intana, Da Souza, La Ludwig Band, BOYE, B1N0, Germà Aire, Marialluïsa, Biscuit, Henrio, Socunbohemio, The Bird Yellow, Cabiria, Iris Deco, Salvatge cor, Alanaire, Anna Andreu, Carlota Flâneur i Ariana Abecasis.

- Publicitat -

Per primera vegada, el Vida anuncia el cartell al 100% amb també els DJ que punxaran al Vida Club. Després de l’exitosa ampliació d’escenaris que conformaven la programació d’aquest espai en l’anterior edició, el festival continua amb la intensió de fer créixer la proposta dance tant de dia com de nit. És per això que enguany la programació del Vida Club arriba a un total de 38 propostes. Artistes i selectors musicals de l’escena musical estatal oferiran una combinació de música de ball i electrònica per delectar als amants del gènere. Entre els DJs del Vida destaquen Ley DJ, una de les DJ més cotitzades del panorama actual, la performer i speaker basco-madrilenya Brava i el melòman Fonki Cheff, que té una de les col·leccions de vinils més excèntriques i cotitzades del moment.