El Festivalot és el festival pels més joves de casa que se celebra a Girona des de fa set anys. Enguany tindrà lloc els dies 28 i 29 de maig i comptarà amb Manel, Buhos, The Tyets, El Pot Petit i Dàmaris Gelabert.

Han presentat els concerts d’aquesta edició els tres membres del grup Els Amics de les Arts; Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret, directors artístics del festival. Els ha acompanyat Quim Ayats, regidor de cultura de l’Ajuntament de Girona i Albert Piñeira, vicepresident segon i diputat de Cultura de la Diputació de Girona.

Els Amics de les Arts han destacat la il·lusió que senten de poder programar concerts amb normalitat i de poder oferir a tots els nens i nenes que ho vulguin, un cap de setmana amb un cartell musical de luxe. Uns nens i nenes, han destacat, que han vist limitada la seva activitat cultural per la pandèmia i que mereixen més que mai gaudir de la música en família.

- Publicitat -

Properament es comunicaran més concerts i activitats que es faran al Parc de la Devesa i al Palau de Fires de Girona, ja que es recupera també la Fira del Festivalot.

Com a novetat, el Festivalot amplia les seves col·laboracions amb escoles de música i escoles de Girona i Salt de barris com Santa Eugènia, Vilarroja o Pont Major. Un dels fruits d’aquestes col·laboracions és el cartell del Festivalot 2022, dissenyat pels nens i nenes de l’Escola Font de la Pólvora de Girona junt amb l’artista Ilich Roimeser. Des de l’organització s’ha remarcat el gran poder de la música com a element integrador, per trencar barreres socials i prejudicis, i entre altres coses, per fer-nos feliços.

Els horaris i les entrades ja estan disponibles al web del Festivalot.