Arriba la nova edició de la Telecogresca el pròxim 2 d’abril. Com acostuma a ser, el Parc del Fòrum de Barcelona, serà l’espai que aculli vuit hores de música ininterrompuda.

Per una banda, a l’Escenari Analògic Stay Homas tindrà presència per primer cop als escenaris del nostre festival. Amb ells hi serà Auxili, amb el seu esperat retorn per presentar-nos el seu nou disc. A part si apostem per una alternativa també molt festiva i energètica tornarem a comptar amb la música de La Fúmiga i The Tyets, dos grups que tenen diverses col·laboracions en comú. Tenint en compte que serà la presentació del nou disc de La Fúmiga ‘Fotosíntesi’ a Catalunya.

D’altra banda, a l’Escenari Digital trobem una clara aposta per un mateix concepte que està resultant un gran èxit a les sales on artistes com 31 Fam fan sold out representat el trap català conjuntament amb Flashy Ice Cream. També serà amb nosaltres Santa Salut com a ambaixadora del rap feminista. Finalment, comptarem amb LoPutoCat i Mireia DG que tanquen el cartell amb l’estil propi de l’escena electrònica que més els caracteritza i ens tenen acostumats. A aquests dos escenaris se sumaran els guanyadors de l’Engresca’t, Beatneeks i DJ Trapella, que és un concurs de música emergent que organitza també l’Associació Cultural Telecogresca.

- Publicitat -

Les entrades ja són disponibles al web oficial (entrades.telecogresca.com).