Aquest estiu neix Canetrock Mallorca. El mític festival recuperat el 2014, que porta 8 edicions consolidat a Catalunya, arriba enguany a Alcúdia. El festival acollirà una dotzena de les bandes més importants del panorama musical català, amb especial presència d’artistes de les Illes, i crearà una escena musical única i singular. El 23 de juliol es viuran més de 12 hores de música i festa ininterrompuda amb el mateix esperit que al Maresme, en un espai idíl·lic: Sa tanca de Can Domènech.

Als quatre grups anunciats al desembre, Zoo, La Pegatina, Xanguito i Pèl de Gall, s’hi sumen Oques Grasses, O-Erra, Els Catarres, Stay Homas, Buhos, Suu, Anegats i Mdmar.

Aquest cartell representa la diversitat de la música que es fa als territoris de parla catalana. Precisament un dels reptes de Canetrock Mallorca és generar ponts musicals entre aquests territoris perquè el públic gaudeixi d’un gran aparador de l’escena musical del país.

- Publicitat -

El festival espera rebre 12.000 persones en aquesta primera edició. A dia d’avui, més de 4000 ja tenen la seva entrada.
Les entrades tenen un preu promocional de 36 euros fins el 18 de març a les 12:00 de la nit. Es poden adquirir al web del festival.