Thom Yorke, Jonny Greenwood and Tom Skinner - Photography by ALEX LAKE WWW.TWOSHORTDAYS.COM

The Smile és la nova aventura de Thom Yorke i Jonny Greenwood de Radiohead amb l’aportació a la bateria de Tom Skinner, component de Sons of Kemet, i la producció del seu inseparable Nigel Godrich. Ara s’anuncien dos concerts a la capital catalana. Un d’ells el 10 de juny dins la programació del Primavera Sound i l’altre el 5 de juliol al Poble Espanyol. Les entrades per aquest segon concert es posaran a la venda el 4 de febrer a DICE a partir de 45 euros (+ despeses).

The Smile van publicar fa uns dies el primer senzill ‘You Will Never Work in Television Again’, i tot fa pensar que no serà una cosa puntual i podrem escoltar molta més música durant les properes setmanes.

La gira europea de The Smile començarà el maig i s’allargarà fins el juliol.

- Publicitat -