Joan Dausà actuarà per primera vegada a Razzmatazz, una de les sales més icòniques del país, en una cita on el de Sant Feliu de Llobregat vol celebrar que les restriccions s’han acabat i que, per fi, podrem tornar a ballar! Serà el 26 de març.

Ho Tenim Tot, el darrer disc de Joan Dausà, està essent un dels àlbums més aplaudits de l’any, amb una gira que omple allà on va. A Razzmatazz podrem escoltar les cançons d’aquest últim disc, i tots els èxits que sempre l’han acompanyat.

Les entrades estaran disponibles a partir de dimarts 15 de febrer a les 9h del matí al web del festival.

- Publicitat -

Cruïlla Primavera que comença aquest divendres amb el concert de 31FAM, portarà a diferents sales de Barcelona fins el 24 d’abril a artistes com Delaporte, Vega, The Divine Comedy, Fuel Fandango, Miss Caffeina, Varry Brava, Ana Tijoux, Rita Payés, Ginestà, Toteking, León Benavente, Els Catarres o Lágrimas de Sangre entre d’altres.