Després d’un any i mig apartats dels escenaris, Obeses inicien una nova gira amb la qual aniran presentant i desvetllant, periòdicament, el seu sisè disc d’estudi, ‘l’ai al cor’.

La sisena referència discogràfica d’Obeses es vertebrarà i es publicarà de manera diferent a les anteriors. Aquest disc no tindrà una data de publicació concreta, no sortirà un dia específic de l’any 2022 sinó que anirà gestant-se, oferint-se i publicant-se en el transcurs d’aquest mateix any. Un disc per fascicles. Això testimoniarà l’evolució de la banda al llarg de diversos mesos, l’exploració de noves formes expressives, noves estètiques i nous conceptes a mesura que el temps evolucioni.

Assistir a un concert d’aquesta nova gira suposarà l’oportunitat irrepetible de viure en primera persona l’estrena mundial d’alguna de les peces que configuraran el nou repertori del quartet contemporani.

- Publicitat -

PRIMERS CONCERTS CONFIRMATS DE LA NOVA GIRA

– 25 de març a L’Atlàntida

– 1 de maig al Teatre Bescanó