Canet Rock arriba a la seva vuitena edició en plena forma i amb ganes de convertir un any més el Pla d’en Sala en una autèntica festa. Aquesta edició tindrà lloc el 2 de juliol i incorpora clàssics com Oques Grasses, el retorn de Els Catarres després de 4 anys i la festa incombustible de La Pegatina que comparteixen cartell amb debutants al festival com Ginestà, Balkan Paradise Orchestra i Marcel i Júlia.

La Fúmiga, Miki Núñez, Doctor Prats i Suu tornen al festival amb nou material i la demostració que es pot mantenir les essències en constant evolució. I no hi podia faltar el fenomen Stay Homas, ni tampoc Buhos que mantenen la seva qualitat com a grup de festa per excel·lència.

Ginestà serà la banda encarregada d’obrir el festival, mentre que enguany veurem la sortida del sol amb Doctor Prats, agafant així al relleu d’Oques Grasses que van tancar el festival el 2021.

- Publicitat -

Com cada any el festival oferirà més de 12 hores de música i festa ininterromputs amb la participació del polifacètic Miquel del Roig i els Djs Ernest Codina, Carles Pérez i OGT. Amb CANETROCK, una vegada més, el Pla d’En Sala començarà l’estiu veient sortir el sol.

El dia de la presentació del cartell ja s’ha venut la meitat de l’aforament, més de 12.000 entrades.