B•XTRA SON Estrella Galicia és el cicle de concerts del Festival•B. Una cita que pren el pols a la cara b de l’escena musical actual, desplegant durant la primera setmana de març en la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona els directes d’una exquisida selecció de les propostes musicals que avui en dia incendien les diverses escenes independents i urbanes.

Sticky M.A., Girl Ultra, Lisasinson, Paco Moreno i Maria Blaya són les noves confirmacions del cicle, que se sumen als ja anunciats Yung Beef, Califato 3/4, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Rojuu, Cupido i Rebe.

En aquesta primera edició del cicle B•XTRA SON Estrella Galicia, les actuacions es dividiran en sessions matiné, els matins del dissabte i el diumenge, i sessions de tarda durant tots els dies (del dijous 3 fins al diumenge 6 de març).

- Publicitat -

Les entrades estan disponibles al web del festival.