Primera Fila amplia el seu equip aquest 2022 amb la voluntat d’obrir-se a nous públics i temàtiques.

El cantautor Artur Viñas, més conegut com Socunbohemio, ens proposarà cada setmana una recomanació musical, un disc, una cançó…el que li sembli bé, en aquesta jove promesa de la música de la qual hem pogut gaudir del seu talent els darrers anys. Aquest 2022 s’espera que sigui força intens per ell, ja que entre altres concerts el podrem veure al Festival Vida.

El productor i músic Pep Saula ens aproparà el so que es fa a terres lleidatanes, per descobrir-nos nous músics, grups i talents que potser encara no coneixem. Conversarà amb ells i ho podrem gaudir regularment a través de les nostres xarxes i web. Saula és component de la formació Sexenni (que estan acabant un nou disc) i ha produït nombrosos artistes del país.

- Publicitat -

L’actor, cantant i ballarí Arnau Xuclà col·laborarà amb nosaltres properament a través de les nostres xarxes, però també en alguns reportatges i entrevistes a festivals del país. Molt aviat anunciarem algun dels espais on el podrem veure. Xuclà l’hem pogut veure en algunes representacions teatrals o també obrint la cavalcada dels Reis de Barcelona. Actualment està estudiant en diferents escoles de dansa i d’interpretació.

I continua a la família de Primera Fila en GerryQuerryBerry, el creador de continguts que triomfa a TikTok i ara també a Twitter gràcies a la seva creació “Tindercat” o a tots els projectes en els quals forma part. Enguany seguirem comptant amb ell per cobrir festivals, parlar amb el públic i fer entrevistes als músics.

El músic Àlex Pérez es va incorporar el 2021 amb diferents reportatges a festivals catalans i aquest 2022 el tindrà força ocupat amb les seves produccions i un treball en solitari que està preparant, però esperem poder comptar amb ell en alguns moments d’aquest any.

També seguiran amb nosaltres Nil Ortiz, Aran Comín, Andrea Viedma, així com el director i responsable del portal Marc Clapés.

Així mateix aquest 2022 tenim preparades algunes sorpreses més que anireu coneixent al llarg dels propers mesos.